Диян Гайтанов – Боксьора, който бе задържан вчера след като бе

...
Диян Гайтанов – Боксьора, който бе задържан вчера след като бе
Коментари Харесай

Диян Боксьора бил заплашван по телефона и със СМС!

Диян Гайтанов – Боксьора, който бе арестуван през вчерашния ден откакто бе търсен от полицията, съобщи пред съда, че не схваща в какво тъкмо е упрекнат и бе безапелационен, че е почтен, оповестява Burgas24.bg.

Боксьора е упрекнат, че на 21 май в офис на комерсиално сдружение в Бургас, като съучастник с неустановени все още лица, принудил Борислав Стоилков да подпише документ с който заявява, че желае дължимата от комерсиалното сдружение сума, в размер от 7 200 лева, по преустановен контракт за финансов лизинг, да бъде преведена по банкова сметка на жена. Боксьора нанесъл на Стоилков удари по тялото и главата.

Гайтанов през днешния ден уточни, че в телефонен диалог Стоилков му съобщил, че му дължи 5 хиляди лева и го заплашил с полиция. " Помислих си - отново влизам в кючека. Не разбирам какво е обвиняването – че съм го предиздвикал да подпише контракт за лизинг на мой автомобил или да ми върне парите “, сподели време на съвещанието на Районен съд – Бургас Боксьора.

Защитата на Гайтанов настоя да не се взима никаква мярка за неотклонение. Боксьора бил получил застрашителен СМС на 15 май от Стоилков, който гласял " Брато, внимавай, че си записан и ще хапнеш дървото “.

Нуждата от непрекъснатото задържане на Гайтанов под стража прокуратурата аргументира с обстоятелството, че не се е явил след изпратените призовки, след което е бил разгласен за търсене. Според прокурора Гайтанов е с висока социална заплаха, защото е осъждан неведнъж.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР